SuomiVita Varainhankinta -ohjelman ehdot
Voimassa alkaen 22.8.2017

Tämä sopimus astuu voimaan kun käyttäjä rekisteröityy varainhankkijaksi osoitteessa www.suomivita.fi/varainkeruu.
SuomiVita Varainhankinta -ohjelmaan liittyminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Tämä sopimus on tehty seuraavien osapuolten välillä:
SuomiVita Oy (”SuomiVita”) ja kumppani (”kumppani”).

Kumppani on suorittanut rekisteröitymisen ja takaa, että kaikki tilin tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, Nämä ehdot hyväksyttyään Kumppani voi aloittaa www.suomivita.fi -sivuston markkinoinnin ja on oikeutettu varainhankintaprovisioon (”rewards”) niin kauan kuin Kumppani noudattaa kaikkia ehtoja.

SuomiVitasta ja Kumppanista käytetään jäljempänä nimitystä ”Osapuoli”, ja yhdessä nimitystä ”Osapuolet”.

1. YHTEISTYÖ
SuomiVita myy SuomiVita –brändin ravintolisiä verkkokaupassa www.suomivita.fi
Osapuolet haluavat ryhtyä yhteistyöhön, jossa Kumppani markkinoi SuomiVitan verkkokauppaa ja värvää asiakkaita tekemään ostoksia verkkokaupasta.

2. TUOTON KERTYMINEN
Kumppanilla on oikeus tuottoihin asiakkaiden www.suomivita.fi sivustolla suorittamien ostosten tuomasta nettoliikevaihdosta. Tuottoa kertyy kahdella eri tavalla:

1. Asiakas käyttää verkkokauppaostoksen yhteydessä Kumppanin Rewards asiakaskoodia (tai “Kuponkikoodi”)
2. Asiakas tulee sivustolle Kumppanin omille sivuilleen linkittämän Rewards -linkin kautta. Suosittelulinkin eväste on voimassa seitsemän (7) päivää, kunhan asiakas käyttää samaa verkkoselainta ja laitetta. Komissiota ei makseta takautuvasti. Sivustolinkityksiin saa laittaa vain itse omistamansa tai hallinnoimansa sivuston.

Huom: Komissio kertyy viimeiselle suosittelijalle. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka asiakas siirtyisi sivustolle Kumppanin X suosittelulinkin kautta mutta käyttää ostostenteon yhteydessä Kumppanin Y asiakaskoodia, komissio kertyy Kumppani Y:lle.

Komission kertyminen

Kertatilauksissa kumppani saa komissiota 25 % / ostos.
Kestotilauksissa kumppani saa tilauksen ensimmäisestä ostosta 25 % komissiota ja tilauksen seuraavista ostoista 10 % komissiota.

Esimerkki 1: Jos Kumppanin sivustolle ohjaama asiakas ostaa 35,70 € arvoisen tuotteen kertatilauksena verkkokaupasta ja käyttää kumppanin Rewards-koodia, kumppani saa ostoksen loppusummasta 25 % eli 8,925 € arvosta komissiota.

Esimerkki 2: Jos Kumppanin sivustolle ohjaama asiakas ostaa 31,95 € arvoisen tuotteen toistaiseksi voimassaolevana kestotilauksena ja käyttää kumppanin Rewards-koodia, kumppani saa tilauksen ensimmäisestä ostoksesta 25% eli 7,987 € arvosta komissiota ja tilauksen myöhemmistä ostoista 10 % eli 3,195 € arvosta komissiota.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen peruutusehtojemme sisällä, ostoksesta ei kertynyt komissio vähennetään Kumppanin tililtä. Jos Kumppanille on syntynyt kuukauden aikana nettotappio peruuntuneiden tilausten vuoksi, nettotappio siirretään seuraavalle kuukaudelle.

3. KOMISSION TILITTÄMINEN
SuomiVita tilittää tuotot 3-5 vuorokauden sisällä tilityspyynnön tekemisestä. Kumppani voi tehdä tilityspyynnön kertyneistä komissioista helposti oman tilin kautta.

4. SEURANTA
SuomiVita ilmoittaa komisiota kerryttävän URL-osoitteen (’Rewards -linkki’) sekä alennuskoodin Kumppanille, ja kaikki asiakkaat, jotka saapuvat sivustolle joko Rewards -linkkiä käyttäen tai tekevät ostoksia alekoodia käyttäen, merkitään Kumppanille.
Kumppanille ei anneta pääsyä asiakkaiden henkilötietoihin.
Komissiosaldon kertymistä voi seurata Oman tilin kautta SuomiVitan verkkokaupassa.

5. YLEISET EHDOT
Osapuolet myöntävät, että aika ajoin, johtuen laitteistovioista tai toimitushäiriöistä, tämän sopimuksen mukaiset palvelut voivat tilapäisesti häiriintyä.
Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa tämän sopimuksen toteuttamisen epäonnistumisesta sellaisten syiden vuoksi, jotka ovat niiden kohtuullisen hallinnan ulottumattomissa.
Tämän sopimuksen voimassaolo alkaa alle merkittynä päivänä ja pysyy voimassa rajoittamattoman ajan, ellei jompikumpi osapuoli pura sitä. Sopimuksen voi purkaa kumpi tahansa osapuoli milloin tahansa.

Takaisin ylös Takaisin ylös