SuomiVita Rewards -ohjelman ehdot

Voimassa alkaen 22.8.2017
Tämä sopimus astuu voimaan kun käyttäjä luo tilin SuomiVitan -verkkokauppaan (www.suomivita.fi) ja ensimmäisen kerran jakaa muille Rewards -tilistä löytyvää Rewards -linkkiä ja/tai alekoodia tai tekee Sivustolinkityksen.

SuomiVita Rewards -ohjelmaan liittyminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Tämä sopimus on tehty seuraavien osapuolten välillä:
SuomiVita Oy (“SuomiVita”) ja kumppani (“Affiliate/Kumppani”).

Kumppani on suorittanut rekisteröitymisen ja takaa, että kaikki tilin tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, Nämä ehdot hyväksyttyään Kumppani voi aloittaa www.suomivita.fi -sivuston markkinoinnin ja on oikeutettu kumppanuusprovisioon (Krediitit) niin kauan kuin Kumppani noudattaa kaikkia ehtoja.

SuomiVitasta ja Kumppanista käytetään jäljempänä nimitystä ”Osapuoli”, ja yhdessä nimitystä ”Osapuolet”.

1. YHTEISTYÖ

SuomiVita myy SuomiVita –brändin ravintolisiä verkkokaupassa www.suomivita.fi
Osapuolet haluavat ryhtyä yhteistyöhön, jossa Kumppani markkinoi SuomiVitan verkkokauppaa ja värvää asiakkaita tekemään ostoksia verkkokaupasta.

 

2. REWARDS -SALDON KERTYMINEN

Kumppanilla on oikeus komissioon asiakkaiden www.suomivita.fi sivustolla suorittamien ostosten tuomasta nettotuotosta. Saldoa kertyy kahdella eri tavalla:

  1. Asiakas käyttää verkkokauppaostoksen yhteydessä Kumppanin Rewards asiakaskoodia
  2. Asiakas tulee sivustolle Kumppanin omille sivuilleen linkittämän Rewards -linkin kautta. Suosittelulinkin eväste on voimassa seitsemän (7) päivää, kunhan asiakas käyttää samaa verkkoselainta ja laitetta, Rewards pisteitä ei makseta takautuvasti. Sivustolinkityksiin saa laittaa vain itse omistamansa tai hallinnoimansa sivuston.

Huom: Rewards pisteet kertyvät viimeiselle suosittelijalle. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka asiakas siirtyisi sivustolle Kumppanin X suosittelulinkin kautta mutta käyttää ostostenteon yhteydessä Kumppanin Y asiakaskoodia, Rewards pisteet kertyvät Kumppani Y:lle.

 

3. Rewards -saldon kertyminen

  • Kestotilauksissa kumppani saa tilauksen ensimmäisestä ostosta 10 % komissiota ja tilauksen seuraavista ostoista 5 % komissiota (Rewards -saldo)
  • Kertatilauksissa kumppani saa komissiota (Rewards -saldo) 10 % / ostos

Esimerkki: Jos Kumppanin sivustolle ohjaama asiakas ostaa 29,90 € arvoisen tuotteen kertatilauksena verkkokaupasta, kumppani saa ostoksesta 10 % eli 2,99 € arvosta Rewards -saldoa.

Esimerkki 2: Jos Kumppanin sivustolle ohjaama asiakas ostaa 29,90 € arvoisen tuotteen toistaiseksi voimassaolevana kestotilauksena verkkokaupasta, kumppani saa tilauksen ensimmäisestä ostoksesta 10 % eli 2,99 € arvosta Rewards pisteitä ja tilauksen myöhemmistä ostoista 5 % eli 1,495 € arvosta Rewards -saldoa.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen peruutusehtojemme sisällä, ostoksesta ei kertynyt Rewards -saldo vähennetään Kumppanin tililtä. Jos Kumppanille on syntynyt kuukauden aikana nettotappio peruuntuneiden tilausten vuoksi, nettotappio siirretään seuraavalle kuukaudelle.

 

3. REWARDS -SALDON KÄYTTÖ

Rewards -saldo toimii maksuvälineinä SuomiVitan verkkokaupassa. Rewards -saldoa ei voi muuttaa rahaksi, ellei asiasta ole sovittu kirjallisesti etukäteen.

 

4. SEURANTA

SuomiVita ilmoittaa Rewards -saldoa kerryttävän URL-osoitteen (‘Rewards -linkki’) ja joissakin tapauksissa alennuskoodin Kumppanille, ja kaikki asiakkaat, jotka saapuvat sivustolle joko Rewards -linkkiä käyttäen tai tekevät ostoksia alekoodia käyttäen, merkitään Kumppanille.
Kumppanille ei anneta pääsyä asiakkaiden henkilötietoihin.
Rewards –saldon kertymistä voi seurata Oman tilin kautta SuomiVitan verkkokaupassa.

 

5. YLEISET EHDOT

Osapuolet myöntävät, että aika ajoin, johtuen laitteistovioista tai toimitushäiriöistä, tämän sopimuksen mukaiset palvelut voivat tilapäisesti häiriintyä.
Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa tämän sopimuksen toteuttamisen epäonnistumisesta sellaisten syiden vuoksi, jotka ovat niiden kohtuullisen hallinnan ulottumattomissa.
Tämän sopimuksen voimassaolo alkaa alle merkittynä päivänä ja pysyy voimassa rajoittamattoman ajan, ellei jompikumpi osapuoli pura sitä. Sopimuksen voi purkaa kumpi tahansa osapuoli milloin tahansa.