Vahva monivitamiini ympärivuotiseen käyttöön, myös urheilijoille

 • Pakkauskoko: 30 monivitamiinitablettia
 • Valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa
 • 24 elintärkeää vitamiinia ja hivenainetta
 • Tavallisia monivitamiini valmisteita selvästi tehokkaampi koostumus tukee vastustuskykyä ja koko kehon hyvinvointia
 • Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai muita turhia lisäaineita
 • Monipuoliset ja tutkitut hyödyt: Tuotteen ainesosilla on yli 100 EU:n hyväksymää terveysväittämää!

Valmistettu Suomessa

SuomiVitan 24 eri vitamiinia ja hivenainetta sisältävä monivitamiinivalmiste on valmistettu suomalaisessa ravintolisiin erikoistuneessa tehtaassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Vahva koostumus

Monivitamiinimme on perinteisiä monivitamiinivalmisteita huomattavasti vahvempi, ja siihen on lisätty monista muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen mm. molybdeeniä, koliinia, inositolia ja PABA:aa.

Suunniteltu suomalaisille!

Tuotteidemme suunnittelussa on otettu suomalaisten suositusten lisäksi huomioon oleellisia käytännön asioita, joita ovat mm. erot eri vitamiinien imeytymisessä, riittävät annosmäärät, raaka-aineiden laatu, vitamiinien ja mineraalien vaikutus toisiinsa sekä teho ja säilyvyys. Esimerkiksi muita vitamiineja huonommin imeytyvien B-vitamiinien määrät on laskettu tarkkaan optimaalisten suhteiden saavuttamiseksi. Tuotteemme ovat väri- ja säilöntäaineettomia eivätkä ne sisällä lainkaan laktoosia, gluteenia, sokeria tai hiivaa.

Päiväannostus: 1 tabletti

Pakkauskoko 30 tablettia, 29,4 g

C-vitamiini / C-vitamin: 120 mg | 150 %*
D-vitamiini / D-vitamin: 20 μg | 400 %*
Beetakaroteni, vastaten A vitamiinia /
Betakaroten motsvarar A vitamin: 400 μg | 50 %*
E-vitamiini / E-vitamin: 20 mg | 168 %*
B1-vitamiini / B1-vitamin: 8 mg | 727 %*
B2-vitamiini / B2-vitamin: 8 mg | 571 %*
Niasiini / Niacin: 12,5 mg | 78 %*
Pantoteenihappo / Pantotensyra: 12,5 mg | 208 %*
B6-vitamiini / B6-vitamin: 8 mg | 571 %*
B12-vitamiini / B12-vitamin: 10 μg | 400 %*
Foolihappo / Folsyra: 200 μg | 100 %*
Magnesium / Magnesium: 56,5 mg | 15 %*
Sinkki / Zink: 15 mg | 150 %*
Mangaani / Mangan: 2 mg | 100 %*
Kupari / Koppar: 0,5 mg | 50 %*
Kromi / Krom: 50 μg | 125 %*
Seleeni / Selen: 50 μg | 91 %*
Biotiini / Biotin: 100 μg | 200 %*
Rauta / Järn: 5 mg | 36 %*
Jodi / Jod: 80 μg | 50 %*
Molybdeeni / Molybden: 50 μg | 100 %*
Koliini / Kolin: 10 mg **
Inositoli / Inositol: 10 mg **
PABA / PABA: 10 mg **

Ainesosat: Täyteaineet: (Mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropyyliselluloosa) L-Askorbiinihappo, Magnesiumoksidi Sinkkipikolinaatti, DL-alfa tokoferyyliasetaatti, Paakkuuntumisenestoaineet: (Rasvahappojen Magnesiumsuolat piidioksidi), Pintakäsittelyaineet: (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa Glyseroli), Mangaani glukonaattidihydraatti Rautafumaraatti, D-kalsiumpantotenaatti, Nikotiiniamidi Syanokobalamiini, Seleenimetioniini, Tiamiinimononitraatti Pyridoksiinihydrokloridi, Riboflaviini, Beetakaroteeni Koliinibitartraatti, Inositoli, Para-aminobentsoehappo (PABA), Kolekalsiferoli, Kupariglukonaatti, Kromipikolinaatti Pteroyylimonoglutamiinihappo, Natrium-molybdaattidihydraatti D-biotiini, Kaliumjodid.
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta / * jämförelsevärdet av det dagliga intaget
** Ei vertailuarvoa / ** Inget jämförelsevärde

Valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa.

Tukee vastustuskykyä ja immuunijärjestelmää

A- ja B-vitamiini, foolihappo (B9), B12-, C- ja D-vitamiini, kupari, rauta, sinkki ja seleeni: Edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E-vitamiini, mangaani, sinkki ja seleeni: Auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Vähentää väsymystä ja pitää yllä hyvää energiatasoa

B2-vitamiini, pantoteenihappo (B5), B6- ja B12-vitamiini, niasiini (B3), foolihappo (B9), C-vitamiini, magnesium ja rauta: Auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kromi: Auttaa ylläpitämään normaalin verensokeritason.

Hyväksi aivoille

Jodi, rauta ja sinkki: tukevat normaaleja kognitiivisia toimintoja.
Biotiini, tiamiini (B1), niasiini (B3), C-vitamiini ja magnesium: Tukevat normaaleja psykologisia toimintoja.

Painonhallinnan tueksi

Kromi osallistuu veren glukoositasojen säilyttämisessä normaaleina. B6-vitamiini ja sinkki on tärkeää normaalin aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

Huolehtii luustosta ja lihaksista

D-vitamiini, magnesium, sinkki ja mangaani: Auttavat ylläpitämään luuston normaalin kunnon.
D-vitamiini ja magnesium: Auttavat ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa.

Hiusten ja kynsien hyvinvointiin

Beetakaroteeni (A-vitamiini), biotiini ja riboflaviini auttavat iho-, hius- ja kynsiterveyden säilyttämisessä.

Kilpirauhasen toiminta

Jodi ja seleeni vaikuttavat positiivisesti elintärkeään kilpirauhasten normaaliin toimintaan.

Harva meistä terveyssuositusten mukaisesti

Vuonna 2015 julkaistu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen raportti ”Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys” (AVTK) paljasti, että moni suomalainen kokee moni terveyssuositusten mukaisen elämäntyylin ja ruokavalion vaikeana toteuttaa. Tiedämme kyllä, että esimerkiksi tuoreita kasviksia ja hedelmiä tulisi syödä 500g päivässä. Tuore THL:n raportti kuitenkin osoittaa, että naisista vain 50% ja miehistä 32% syö päivittäin edes jotain tuoretta kasvista, vaikkapa kurkkusiivun leivän päällä. Viralliseen 500g suositukseen yltää siis vain murto-osa suomalaisista!

Piilevät puutokset yleisiä

Vaikka keskiarvoisesti vitamiineja ja hivenaineita saadaan lähes riittävästi ruokavaliosta, THL:n mukaan tutkimuksissa on selvinnyt, että osa suomalaisista kärsii tietämättään esimerkiksi D-vitamiinin, foolihapon, tiamiinin, B2-vitamiinin, B12-vitamiinin, raudan, C-vitamiinin, sekä seleenin suositusten alle jäävästä saannista. Etenkin vanhuksilla tai kasvissyöjillä tiettyjen vitamiinien saanti voi jäädä alle suositusten mm. heikentyneen vitamiinien imeytymisen tai ruokavaliosta johtuvien syiden vuoksi. Ei ole ollenkaan ihme, että monet suomalaiset ja kansainväliset alan asiantuntijat suosittelevat ravintolisiä terveellisen ruokavalion ohelle etenkin vanhuksille, raskaana oleville, lapsille sekä heille, jotka eivät syystä tai toisesta syö ravintosuositusten mukaisesti.

Mistä tiedän, että tuotteet ovat puhtaita, laadukkaita ja turvallisia?

Vastaus: SuomiVitan Monivitamiini+Maitohappobakteeri on suomalaisessa ravintolisätehtaassa valmistettu Avainlippu-tuote. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon ennenkaikkea suomalaisten ravitsemukselliset tarpeet. Kaikki tuotteen raaka-aineet ovat tutkittuja ja tulevat sertifioiduilta valmistajilta. Monista muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen SuomiVitan tuotteet ovat väri- ja säilöntäaineettomia.

Käytän ravintolisiä ja syön terveellisesti. Voinko saada yliannostuksen vitamiineista?

Vastaus: Haitallisen yliannostuksen saaminen vitamiineista on todella harvinaista ja käytännössä mahdotonta, ellei valmisteita käytä kymmen- tai satakertaisia määriä tuotepakkauksen annostusohjeeseen nähden. Suomalaiset vitamiinien ja hivenaineiden minimisaantisuositukset ovat huomattavan alhaisia, ja todellisuudessa suuri osa väestöstä hyötyy suuremmista päiväannoksista. Vesiliukoisista vitamiineista (kuten C-vitamiini ja B-ryhmän vitamiinit) ylimäärä poistuu kehosta virtsan mukana, joten pelkoa niiden kertymisestä elimistöön ei ole.

Erityisesti osa B-vitamiineista eivät imeydy täydellisesti, jolloin halutun tehon saavuttamiseksi päiväannoksen on hyvä olla minimisuositusta suurempi.

Tarvitaanko vitamiineja kesälläkin?

Vastaus: Ihmiskeho tarvitsee vitamiineja, hivenaineita, probiootteja sekä omega-3-rasvahappoja yhtälailla ympäri vuoden. Parhaan hyödyn tuotteista saa tuotteiden säännöllisellä käytöllä.

Soveltuvatko tuotteet minulle?

Vastaus: SuomiVitan tuotteet soveltuvat lähestulkoon kaikille iästä riippumatta. Yleisimmät sairaudet ja lääkitykset tai raskaus eivät ole esteenä tuotteen käytölle. Monista muista markkinoilla olevista monivitamiineista poiketen tuotteemme ei sisällä K-vitamiinia, joten tuote sopii myös Marevan-lääkityksen kanssa käytettäväksi.

Mikäli kuitenkin epäilet tuotteen soveltuvuutta lääkityksesi tai terveydentilasi huomioon ottaen, keskustele asiasta hoitavan lääkärisi kanssa ennen tuotteiden käytön aloitusta.

Aivan pienille lapsille tuotetta ei tule antaa, sillä tabletti tai kapseli voi juuttua lapsen kurkkuun.

Voinko käyttää tuotetta raskauden aikana?

Vastaus: SuomiVitan monivitamiinit ja maitohappobakteerit soveltuvat hyvin myös raskauden aikana käytettäväksi. Monivitamiinimme sisältää A-vitamiinin sijasta beetakaroteenia, josta elimistö muodostaa A-vitamiinia ainoastaan tarpeensa mukaan. Yliannostuksen riskiä ei siis ole. Raskauden aikana erityisesti raudan ja foolihapon tarve korostuu, SuomiVitan monivitamiini sisältää molempia.

Monivitamiini 30 tabl.

5 / 5 (yht. 3 arvostelua)
(Katso kaikki 3 tuotearviota )

21,90  tai 19,90  / kuukausi

30 tablettia = 1 kk annos

Monipuolinen ja vahva kotimainen monivitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön.

Hinta sisältää postituksen suoraan kotiin.

Ilmainen toimitus

Suomalainen verkkokauppa

Toimitus suoraan kotiin

Vahva monivitamiini ympärivuotiseen käyttöön, myös urheilijoille

 • Pakkauskoko: 30 monivitamiinitablettia
 • Valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa
 • 24 elintärkeää vitamiinia ja hivenainetta
 • Tavallisia monivitamiini valmisteita selvästi tehokkaampi koostumus tukee vastustuskykyä ja koko kehon hyvinvointia
 • Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai muita turhia lisäaineita
 • Monipuoliset ja tutkitut hyödyt: Tuotteen ainesosilla on yli 100 EU:n hyväksymää terveysväittämää!

Valmistettu Suomessa

SuomiVitan 24 eri vitamiinia ja hivenainetta sisältävä monivitamiinivalmiste on valmistettu suomalaisessa ravintolisiin erikoistuneessa tehtaassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Vahva koostumus

Monivitamiinimme on perinteisiä monivitamiinivalmisteita huomattavasti vahvempi, ja siihen on lisätty monista muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen mm. molybdeeniä, koliinia, inositolia ja PABA:aa.

Suunniteltu suomalaisille!

Tuotteidemme suunnittelussa on otettu suomalaisten suositusten lisäksi huomioon oleellisia käytännön asioita, joita ovat mm. erot eri vitamiinien imeytymisessä, riittävät annosmäärät, raaka-aineiden laatu, vitamiinien ja mineraalien vaikutus toisiinsa sekä teho ja säilyvyys. Esimerkiksi muita vitamiineja huonommin imeytyvien B-vitamiinien määrät on laskettu tarkkaan optimaalisten suhteiden saavuttamiseksi. Tuotteemme ovat väri- ja säilöntäaineettomia eivätkä ne sisällä lainkaan laktoosia, gluteenia, sokeria tai hiivaa.

Päiväannostus: 1 tabletti

Pakkauskoko 30 tablettia, 29,4 g

C-vitamiini / C-vitamin: 120 mg | 150 %*
D-vitamiini / D-vitamin: 20 μg | 400 %*
Beetakaroteni, vastaten A vitamiinia /
Betakaroten motsvarar A vitamin: 400 μg | 50 %*
E-vitamiini / E-vitamin: 20 mg | 168 %*
B1-vitamiini / B1-vitamin: 8 mg | 727 %*
B2-vitamiini / B2-vitamin: 8 mg | 571 %*
Niasiini / Niacin: 12,5 mg | 78 %*
Pantoteenihappo / Pantotensyra: 12,5 mg | 208 %*
B6-vitamiini / B6-vitamin: 8 mg | 571 %*
B12-vitamiini / B12-vitamin: 10 μg | 400 %*
Foolihappo / Folsyra: 200 μg | 100 %*
Magnesium / Magnesium: 56,5 mg | 15 %*
Sinkki / Zink: 15 mg | 150 %*
Mangaani / Mangan: 2 mg | 100 %*
Kupari / Koppar: 0,5 mg | 50 %*
Kromi / Krom: 50 μg | 125 %*
Seleeni / Selen: 50 μg | 91 %*
Biotiini / Biotin: 100 μg | 200 %*
Rauta / Järn: 5 mg | 36 %*
Jodi / Jod: 80 μg | 50 %*
Molybdeeni / Molybden: 50 μg | 100 %*
Koliini / Kolin: 10 mg **
Inositoli / Inositol: 10 mg **
PABA / PABA: 10 mg **

Ainesosat: Täyteaineet: (Mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropyyliselluloosa) L-Askorbiinihappo, Magnesiumoksidi Sinkkipikolinaatti, DL-alfa tokoferyyliasetaatti, Paakkuuntumisenestoaineet: (Rasvahappojen Magnesiumsuolat piidioksidi), Pintakäsittelyaineet: (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa Glyseroli), Mangaani glukonaattidihydraatti Rautafumaraatti, D-kalsiumpantotenaatti, Nikotiiniamidi Syanokobalamiini, Seleenimetioniini, Tiamiinimononitraatti Pyridoksiinihydrokloridi, Riboflaviini, Beetakaroteeni Koliinibitartraatti, Inositoli, Para-aminobentsoehappo (PABA), Kolekalsiferoli, Kupariglukonaatti, Kromipikolinaatti Pteroyylimonoglutamiinihappo, Natrium-molybdaattidihydraatti D-biotiini, Kaliumjodid.
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta / * jämförelsevärdet av det dagliga intaget
** Ei vertailuarvoa / ** Inget jämförelsevärde

Valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa.

Tukee vastustuskykyä ja immuunijärjestelmää

A- ja B-vitamiini, foolihappo (B9), B12-, C- ja D-vitamiini, kupari, rauta, sinkki ja seleeni: Edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E-vitamiini, mangaani, sinkki ja seleeni: Auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Vähentää väsymystä ja pitää yllä hyvää energiatasoa

B2-vitamiini, pantoteenihappo (B5), B6- ja B12-vitamiini, niasiini (B3), foolihappo (B9), C-vitamiini, magnesium ja rauta: Auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kromi: Auttaa ylläpitämään normaalin verensokeritason.

Hyväksi aivoille

Jodi, rauta ja sinkki: tukevat normaaleja kognitiivisia toimintoja.
Biotiini, tiamiini (B1), niasiini (B3), C-vitamiini ja magnesium: Tukevat normaaleja psykologisia toimintoja.

Painonhallinnan tueksi

Kromi osallistuu veren glukoositasojen säilyttämisessä normaaleina. B6-vitamiini ja sinkki on tärkeää normaalin aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

Huolehtii luustosta ja lihaksista

D-vitamiini, magnesium, sinkki ja mangaani: Auttavat ylläpitämään luuston normaalin kunnon.
D-vitamiini ja magnesium: Auttavat ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa.

Hiusten ja kynsien hyvinvointiin

Beetakaroteeni (A-vitamiini), biotiini ja riboflaviini auttavat iho-, hius- ja kynsiterveyden säilyttämisessä.

Kilpirauhasen toiminta

Jodi ja seleeni vaikuttavat positiivisesti elintärkeään kilpirauhasten normaaliin toimintaan.

Harva meistä terveyssuositusten mukaisesti

Vuonna 2015 julkaistu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen raportti ”Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys” (AVTK) paljasti, että moni suomalainen kokee moni terveyssuositusten mukaisen elämäntyylin ja ruokavalion vaikeana toteuttaa. Tiedämme kyllä, että esimerkiksi tuoreita kasviksia ja hedelmiä tulisi syödä 500g päivässä. Tuore THL:n raportti kuitenkin osoittaa, että naisista vain 50% ja miehistä 32% syö päivittäin edes jotain tuoretta kasvista, vaikkapa kurkkusiivun leivän päällä. Viralliseen 500g suositukseen yltää siis vain murto-osa suomalaisista!

Piilevät puutokset yleisiä

Vaikka keskiarvoisesti vitamiineja ja hivenaineita saadaan lähes riittävästi ruokavaliosta, THL:n mukaan tutkimuksissa on selvinnyt, että osa suomalaisista kärsii tietämättään esimerkiksi D-vitamiinin, foolihapon, tiamiinin, B2-vitamiinin, B12-vitamiinin, raudan, C-vitamiinin, sekä seleenin suositusten alle jäävästä saannista. Etenkin vanhuksilla tai kasvissyöjillä tiettyjen vitamiinien saanti voi jäädä alle suositusten mm. heikentyneen vitamiinien imeytymisen tai ruokavaliosta johtuvien syiden vuoksi. Ei ole ollenkaan ihme, että monet suomalaiset ja kansainväliset alan asiantuntijat suosittelevat ravintolisiä terveellisen ruokavalion ohelle etenkin vanhuksille, raskaana oleville, lapsille sekä heille, jotka eivät syystä tai toisesta syö ravintosuositusten mukaisesti.

Mistä tiedän, että tuotteet ovat puhtaita, laadukkaita ja turvallisia?

Vastaus: SuomiVitan Monivitamiini+Maitohappobakteeri on suomalaisessa ravintolisätehtaassa valmistettu Avainlippu-tuote. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon ennenkaikkea suomalaisten ravitsemukselliset tarpeet. Kaikki tuotteen raaka-aineet ovat tutkittuja ja tulevat sertifioiduilta valmistajilta. Monista muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen SuomiVitan tuotteet ovat väri- ja säilöntäaineettomia.

Käytän ravintolisiä ja syön terveellisesti. Voinko saada yliannostuksen vitamiineista?

Vastaus: Haitallisen yliannostuksen saaminen vitamiineista on todella harvinaista ja käytännössä mahdotonta, ellei valmisteita käytä kymmen- tai satakertaisia määriä tuotepakkauksen annostusohjeeseen nähden. Suomalaiset vitamiinien ja hivenaineiden minimisaantisuositukset ovat huomattavan alhaisia, ja todellisuudessa suuri osa väestöstä hyötyy suuremmista päiväannoksista. Vesiliukoisista vitamiineista (kuten C-vitamiini ja B-ryhmän vitamiinit) ylimäärä poistuu kehosta virtsan mukana, joten pelkoa niiden kertymisestä elimistöön ei ole.

Erityisesti osa B-vitamiineista eivät imeydy täydellisesti, jolloin halutun tehon saavuttamiseksi päiväannoksen on hyvä olla minimisuositusta suurempi.

Tarvitaanko vitamiineja kesälläkin?

Vastaus: Ihmiskeho tarvitsee vitamiineja, hivenaineita, probiootteja sekä omega-3-rasvahappoja yhtälailla ympäri vuoden. Parhaan hyödyn tuotteista saa tuotteiden säännöllisellä käytöllä.

Soveltuvatko tuotteet minulle?

Vastaus: SuomiVitan tuotteet soveltuvat lähestulkoon kaikille iästä riippumatta. Yleisimmät sairaudet ja lääkitykset tai raskaus eivät ole esteenä tuotteen käytölle. Monista muista markkinoilla olevista monivitamiineista poiketen tuotteemme ei sisällä K-vitamiinia, joten tuote sopii myös Marevan-lääkityksen kanssa käytettäväksi.

Mikäli kuitenkin epäilet tuotteen soveltuvuutta lääkityksesi tai terveydentilasi huomioon ottaen, keskustele asiasta hoitavan lääkärisi kanssa ennen tuotteiden käytön aloitusta.

Aivan pienille lapsille tuotetta ei tule antaa, sillä tabletti tai kapseli voi juuttua lapsen kurkkuun.

Voinko käyttää tuotetta raskauden aikana?

Vastaus: SuomiVitan monivitamiinit ja maitohappobakteerit soveltuvat hyvin myös raskauden aikana käytettäväksi. Monivitamiinimme sisältää A-vitamiinin sijasta beetakaroteenia, josta elimistö muodostaa A-vitamiinia ainoastaan tarpeensa mukaan. Yliannostuksen riskiä ei siis ole. Raskauden aikana erityisesti raudan ja foolihapon tarve korostuu, SuomiVitan monivitamiini sisältää molempia.

Arvostelut

Arvosana: 5 / 5
3 arvostelua
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

3 reviews for Monivitamiini 30 tabl.

Arvostele tuote