Terveystietoa Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta sekä terveet elämäntavat ovat hyvinvoinnin tärkeimpiä kulmakiviä.

SuomiVita – Osa arjen hyvinvointia

Suomalaisilta suomalaisille

SuomiVita Oy on vuonna 2011 perustettu, 100% suomalainen hyvinvointialan yritys. Valmistutamme ja markkinoimme korkealaatuisia, suomalaisille suunniteltuja ravintolisiä. Tällä hetkellä tuotevalikoimaamme kuuluu monivitamiinit, maitohappobakteerit, kalaöljykapselit sekä D-vitamiinivalmiste.

Tavoitteena 100 % asiakastyytyväisyys

Oli kyseessä sitten asiointi asiakaspalvelussamme, asiakashankkijamme kanssa käyty myyntikeskustelu tai itse tuotteet, tavoitteenamme on aina yllättää asiakas positiivisesti. Vaikka asiakaskuntamme ja samalla yrityksemme kasvaa ja laajenee kovaa vauhtia, haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossakin mahdollisimman henkilökohtaista ja joustavaa palvelua sekä markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen.

Luotettava ja turvallinen

SuomiVita Oy:lle on myönnetty Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat -sertifikaatti sekä kansainvälisesti arvostettu, korkein mahdollinen Bisnode AAA-sertifikaatti, johon yltää vain 2,6 % suomalaisyrityksistä. Olemme myös Kauppalehden noteeraama Menestyjä -yritys. Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys. SuomiVita Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tuotteellemme on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Intellia Oy on myöntänyt SuomiVitalle Suomalainen Vastuunkantaja -tunnustuksen.

Takaisin ylös Takaisin ylös