Jani Suoranta

Jani Suoranta

Ikä: 22
Ammatti: opiskelija / urheilija
Kaupunki: Jyväskylä

“SuomiVitan Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tuote on vertaansa vailla!”

SuomiVitan tuotteita on tullut käytettyä kolmen vuoden aikana melko säännöllisesti ja nykyään olen todennut ne kaikin puolin parhaina tarpeellisina ravintolisinä. Kaikki tuotteet, joita SuomiVita myy ovat tärkeitä, mutta erityisen suuressa roolissa on mielestäni Monivitamiini + Maitohappobakteeri. Se on loppuun asti mietitty kokonaisuus SuomiVitalla, joka tuo parhaat terveyshyödyt. Loppuun asti mietityllä tarkoitan esimerkiki maitohappobakteerikapselia, jonka sisältö pääsee toiminta-alueelleen suolistoon eikä tuhoudu ennen aikojaan vatsahapoissa. Tässä on suuri käytännön ero moniin vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Katso suosikki tuote

Nimi: Kati
Ikä: 67
Ammatti: Eläkeläinen
Kaupunki: Kuusankoski

“Tuotteet ovat edullisia ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon!”

Olen käyttänyt SuomiVitan Monivitamiini+Maitohappobakteeri –tuotetta kolmisen vuotta ja ollut tosi tyytyväinen, sekä SuomiVitan D-vitamiinia 18kk. Molemmista tuotteista on pelkästään hyvää sanottavaa, tuotteet ovat edullisia ja ne toimitetaan suoraan kotipostilaatikkoon, eikä mitään toimituskuluja veloiteta. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja soitettaessa vastataan heti eikä tarvitse odotella tai valita 1,2 tai muita jonotusnumeroita. Elikkä olen täysin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella näitä tuotteta kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kiitos.

Nimi: Pirkko
Ikä: 65
Ammatti: Eläkeläinen
Kaupunki: Janakkala

“Tuotteet ovat vaikuttaneet hyvinvointiini suotuisasti!”

Olen käyttänyt eri firmojen ravintolisiä varmaankin ainakin 20 vuotta. SuomiVitan myötä olen ensimmäistä kertaa alkanut syödä monivitamiineja päivittäin. Syön nyt kaikkia kolmea tuoteperheen ravintolisiä. Olen ollut tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin. Uskon että ne vaikuttavat hyvinvointiini ja terveydentilaani suotuisasti.

Nimi: Anneli Björklöf
Ikä: 66
Ammatti: Eläkeläinen
Kaupunki: Alavus

“Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin!”

Olen käyttänyt SuomiVita Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tuotetta jo yli 2 vuotta. Hiljattain aloitin myös D-vitamiinituotteen käytön.
Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja aion jatkaa edelleen niiden käyttöä.
Siinä on sekin hyvä asia, että voi pitää joku kuukausi tauon jos tuotteita on kertynyt ilmoittamalla siitä SuomiVitan asiakaspalveluun. Kiitos!

Tanja

Ikä: 38
Ammatti: Opettaja
Kaupunki: Kangasala

“Tuotteet sopivat hyvin myös herkkävatsaiselle!”

Olen käyttänyt SuomiVitan monivitamiinia jo useamman vuoden ja aion käyttää jatkossakin. Tuote on tutkittu, sisältö monipuolinen ja vuosien varrella myös uudistettu vastaamaan uusimpien tutkimustulosten mukaisia suomalaisten tarpeita. Ilahduttava uudistus oli esim. raudan lisääminen. Mitään muuta rautalisää en pysty käyttämään niistä aiheutuvien vatsakipujen vuoksi. Myös maitohappobakteeri on hyvä laajakirjoisuudessaan ja sopii herkkävatsaiselle kun ei sisällä esim. inuliinia joka minulla ja monilla muillakin ärsyttää suolistoa. Kun tuote tulee suoraan kotiin, vitamiinien ostaminen ja käyttäminen ei unohdu.

Katso suosikki tuote

Nimi: Paula Syrjä
Ikä: 40
Ammatti: Suurtalouskokki
Kaupunki: Pälkäne

“Vastustuskyky sekä jaksaminen töissä ja arjessa on parantunut!”

Käytössäni ollut jo useamman vuoden ajan monivitamiinit & maitohappobakteerit. Kokemuksesta tiedän, että lasten kanssa työskennellessä on alttiina monille viruksille ja sairauksille. Monivitamiini ja maitohappobakteerit on antanut paremman vastustuskyvyn esim. usein kiertäville vatsatauti ” pöpöille”! Muutenkin jaksaminen töissä, kotona ja harrastusten parissa on parantunut.

Nimi: Eki
Ikä: 61
Ammatti: Muovityöntekijä
Kaupunki: Lahti

“Olen saanut tuotteista valtavasti apua painonhallintaan!”

Nyt puhuu pitkän linjan SuomiVita Monivitamiini+Maitohappobakteeri-tuotteen käyttäjä. Tosiaan, olen tuotetta käyttänyt vuosia säännöllisesti ja päivittäin, ilmeisesti ihan niistä ajoista kun kyseinen tuote on tullut markkinoille. Alkuun suhteeni asiaa oli, ”Popsitaan nyt, varmaan jotain vitamiini-tuotetta on hyvä käyttää, ikääkin kun kartuu. Eikä taloudellinen panostuskaan mikään kohtuuton ole, terveys on kuitenkin aina terveys”. Suhteeni tuotteeseen muuttui, kun paino alkoi tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen pudota itsekseen, siis ilman mitään muita tietoisia toimenpiteitä. Nimittän, on sitä nyt tähän 60-vuoden ikään mennessä yritetty painoa tietosillakin toimenpiteillä pudotella, huonoilla tuloksilla. Painoni putosi, hitaasti mutta varmasti, n. kahden vuoden jänteellä 113kg -> 88kg. Siis ilman mitään rimpuiluja. Niin ja ennen kaikkea, on pysynyt siinä, sitä ei järkytä mitkään Joulut eikä elämäntilanteen muutokset. On mahdollista että painon alentumaan on muitakin syitä, mm. ikääntyminen saattaa muuttaa Ihmisen aineenvaihduntaa. Joskin, yleisemmin ihan toiseen suuntaan. Mutta kyllä pidän oman painonputoamiseni kulmakivenä tätä SuomiVitan Maitohappobakteeria. Itse Monivitamiinista onkin sitten vaikeempi ainakaan osoittaa yhtä selkeää tulosta, mutta todettava on, aika terve ajanjakso tämä aika on ollut, mitä olen tuotetta käyttänyt. Jos kokeilet tätä kotona, pitkäjänteisyyttä peliin!

Nimi: Becky
Ikä: 35
Ammatti: Postinjakaja
Kaupunki: Artjärvi

“Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin ja asiakaspalvelusta saa ystävällistä palvelua!”

Olen nyt käyttänyt SuomiVitan tuotteita reilu kolme vuotta, ja olen tosi tyytyväinen niihin. Tulevat aina kätevästi kotiovelle ja hintakin on sopiva. Myös asiakaspalvelun henkilökunta on ystävällistä ja hyvin auttavaista sorttia, kiitos siitä! ☺

Nimi: Liisa Ylitalo
Ikä: 65
Ammatti: Eläkeläinen
Kaupunki: Siikalatva

“D-vitamiinitasoni ovat nykyään optimitasolla!”

Olen käyttänyt SuomiVitan omega-3 useita vuosia ja olen tyytyväinen ja käytän myös jatkossakin. SuomiVitan D-vitamiiniä olen myös käyttänyt monta vuotta ja D-vitamiini tasoni on 100. Voin suositella muillekin.

Nimi: Päivi
Ikä: 48
Ammatti: Sairaseläkeläinen
Kaupunki: Lohja

“Hemoglobiiniarvoni ovat nousseet ja olen välttynyt flunssilta!”

Vatsaani on leikattu useita kertoja mm. suolitukoksen takia. Riski tukoksen uusiutumiseen on suuri ja tämä rajoittaa ruokavaliotani. En uskalla syödä kovin kuitupitoista ruokaa ja kasviksia ja hedelmiäkin pitää siis nauttia kohtuudella. Kovia vatsakipuja kärsin usein. Aloin syömään SuomiVitan Monivitamiini + Maitohappobakteereja sekä Omega-3:sta noin pari vuotta sitten. Yleensä vastaavat ovat kipeyttäneet vatsaani, mutta tässä monivitamiinituotteessa oleva rauta ei ole ärsyttänyt sitä lainkaan. Myös hemoglobiiniarvo oli noussut reippaasti. En ole myöskään sairastanut koko aikana yhtään flunssaa.
Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja voin suositella niitä muillekin.

Essi Määttä

Nimi: Essi Määttä
Ikä: 29
Ammatti: Hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjaiija
Kaupunki:

“Pidän itsestäni huolta SuomiVitan laadukkailla lisäravinteilla!”

Olen käyttänyt säännöllisesti Suomivitan maitohappobakteereja, omega 3:sta sekä D-vitamiinia varsinkin talvella. Vaikka söisimmekin täydellisesti, tarvitsee keho enemmän ravinteita esimerkiksi stressin, kovan urheilun tai vaikkapa raskauden aikana. Minä haluan pitää kehostani hyvää huolta ja valita suomalaisen yrityksen laadukkaat lisäravinteet, siksi Suomivita!

Nimi: Outi L
Ikä: 33
Ammatti: Parturi-kampaaja-meikkaaja
Kaupunki: Tampere

“Kalaöljykapselit ovat erittäin miellyttävät käytössä!”

Olen käyttänyt Suomivita omega3-kapseleita nyt yhtäjaksoisesti 2,5 vuotta. Tuotteet vaikuttavat laadukkailta. Kapselit ovat sopivan kokoisia, ei liian isoja. Ja eivät röyhtäytä, joten kalan maku ei ole koko päivää suussa. Jatkan käyttöä mielelläni.

Nimi: Päivi
Ikä: 55
Ammatti: Yrittäjä
Kaupunki: Turku

“Olemme välttyneet flunssilta ja vatsataudeilta!”

Olen jo useita vuosia käyttänyt SuomiVita tuotteita (monivitamiini, maitohappobakteerit ja D-vitamiini). Silloin, kun minulle SuomiVitasta aikoinaan soitettiin ja tarjottiin tutustumispakettia, en ollut lainkaan varma niiden tehosta. Nyt olen niitä kuitenkin uskollisesti käyttänyt ja alkanut laittaa joka ilta niitä myös mieheni suuhun! Ja onko ollut tehoa? No, emme ole tuotteita käyttäessa sairastaneet mitään “flunssa aaltoja” sun muita vatsatauteja. Joskus, kun olen soitellut SuomiVitan asiakaspalveluun, on puhelimessa ollut aina ystävällistä palvelua! Kiitos asiakaspalvelun väelle!! Terveiset kaikille!!

Nimi: Satu
Ikä: 32
Ammatti: Ohjaaja
Kaupunki: Tampere

“Vastustuskykyni ja energiatasoni ovat parantuneet!”

Olen tilannut SuomiVitan vitamiineja n. viisi vuotta. Syön joka päivä Monivitamiineja ja Maitohappobakteereja. Sairastin tätä ennen usein pikkuflunssia, mutta vitamiinien avulla olen saanut hyvän vastustuskyvyn ja esimerkiksi tänä talvena en ole sairastanut kertaakaan. Nämä vitamiinit antavat elinvoimaa ja energisyyttä niin, että olen ihmetellyt!

Nimi: Tyyne
Ikä: 95
Ammatti: Eläkeläinen
Kaupunki: Turku

“Tuote on vahvistanut hiuksia ja kynsiä, ja kuntokin on kohentunut!”

Lähetän palautetta äitini Tyynen puolesta. Hän on käyttänyt Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tuotetta jo useita kuukausia ja on sitä mieltä, että hiukset ja kynnet voivat paremmin, hiukset kasvavat runsaammin. Lisäksi hänen mielestään kuntokin on jotenkin kohentunut. On suositellut tuotetta myös naapurilleen, joka onkin nyt ilmoitettu uudeksi asiakkaaksi. – Seija

Takaisin ylös Takaisin ylös