Kerro kokemuksistasi niin palkitsemme sinut 2 kk annoksella d-vitamiineja

Toivottavasti SuomiVita on vaikuttanut positiivisesti elämääsi
– sen eteen me teemme työtä

Haluamme kuulla miten olemme onnistuneet auttamaan sinua! Mikäli haluat jättää samalla kehitysideoita tai parannusehdotuksia, kuuntelemme erittäin mielellämme niitäkin.

Osa suosituksista julkaistaan sivuillamme

Tulemme julkaisemaan osan asiakkaidemme käyttäjäkokemuksista sivuillamme. Mikäli lähettämäsi palaute julkaistaan, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen. Muistathan liittää viestisi mukaan haluamasi vapaamuotoisen kuvan itsestäsi!
Kaikki kuvan kera lähetetyt asiakassuositukset oikeuttavat veloituksettomaan 2 kk:n D-vitamiini -toimitukseen, vaikka suositusta ei julkaistaisikaan!

Täytä alla oleva lomake, mikäli olet tyytyväinen toimintaamme ja/tai tuotteisiimme ja haluat kertoa kokemuksistasi muillekin.

Kerrothan palautteessasi ainakin sen, mitä tuotteita olet käyttänyt, kuinka kauan ja millaisia kokemuksia sinulla on käyttämistäsi tuotteista ja / tai palvelustamme. Sana on vapaa eikä palautteen pituutta ole rajattu eikä rajoitettu. Muistathan liittää mukaan myös kuvan itsestäsi!

Kiitos tuhannesti jo etukäteen!

  • Omat tietoni (mikäli julkaisemme tarinasi, nämä tiedot näkyvät muille)

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, Max. tiedoston koko: 1 MB.
  • Kiitos, että kerrot meille tarinasi! Palkitsemme sinut ilmaisella 2 kk annoksella SuomiVita D-vitamiineja. Täytäthän vielä osoitetietosi palkinnon postittamista varten!

Vastattuasi palkitsemme sinut 2 kk annoksella d-vitamiineja
Takaisin ylös Takaisin ylös