SuomiVita maksu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin kirjepostin mukana yleensä n. 4-7 arkipäivän sisällä tilauksen käsittelystä. Tuotteiden toimitusaika on riippuvainen Postin toimitusnopeudesta.

Toimituskulut

SuomiVitan tuotteet toimitetaan aina postikuluitta.

Kertatilauksen palautusehdot

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilaamiisi tuotteisiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamiseksi.

Palautusosoite on:

SuomiVita Oy
625417
PL 5200
00002 Helsinki

HUOM: Muista ilmoittaa palautussopimuskoodi 625417 tuotetta palauttaessasi!

Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen eli kestotilauksen toimitus- ja palautusehdot

Kestotilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tuotteesta riippuen normaalisti 1 – 9kk, mikäli et ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan).

Kestotilaajana voit milloin tahansa tehdä muutoksia tilaukseesi tai lopettaa tilauksesi. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa eikä maksua palauteta.

Palautusosoite on:

SuomiVita Oy
625417
PL 5200
00002 Helsinki

HUOM: Muista ilmoittaa palautussopimuskoodi 625417 tuotetta palauttaessasi!

Määräaikaisen tilauksen toimitus- ja palautusehdot (tilattavissa vain asiakaspalvelun kautta)

Määräaikaisessa tilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tuotteesta riippuen normaalisti 1 – 3kk, mikäli et ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan).

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti, kun kaikki tilaukseen kuuluvat lähetykset on toimitettu asiakkaalle. Määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilauskauden, mutta voit tehdä muutoksia tuotteiden toimitusväleihin. Sinulla on tilaukseesi 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa.

Palautusosoite on:

SuomiVita Oy
625417
PL 5200
00002 Helsinki

HUOM: Muista ilmoittaa palautussopimuskoodi 625417 tuotetta palauttaessasi!

Kuluttajansuojalain mukaan määräaikaisen tilauksen purkamiseksi kesken tilauskauden tarvitaan aina pätevä syy, jos peruutus tapahtuu kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen. Tästä tulee toimittaa dokumentti. Mikäli haluat peruuttaa määräaikaisen tilauksesi kesken tilauskauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet dokumentin toimittamista varten.


* 12kk määräaikainen Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tilaus sisältää 12 tuotetoimitusta (á 29,90 €, tilauksen kokonaishinta 12 x 29,90 € = 358,80 €)

* 12kk määräaikainen Omega-3-tilaus sisältää 4 tuotetoimitusta (á 29,90 €, tilauksen kokonaishinta 4 x 29,90 € = 119,60 €)

Ohjeet: Tuotteiden palautus

Voit palauttaa kaikki kertatilauksena tilatut tuotteet sekä kestotilauksen ja määräaikaisen tilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen ilmaisena asiakaspalautuksena Postin kautta 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusosoite on:

SuomiVita Oy
625417
PL 5200
00002 Helsinki

HUOM: Muista ilmoittaa palautussopimuskoodi 625417 tuotetta palauttaessasi!

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä. 3.6.2014 voimaantulleen EU:n lakimuutoksen myötä palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen SuomiVitan asiakaspalveluun. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Palautusoikeus ei koske kestotilauksen ja määräaikaisen tilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja samansisältöisiä tuotelähetyksiä. Pelkkä tuotteen palauttaminen ei peruuta tilausta eikä poista maksuvelvoitetta tuotteesta.

Maksuehdot ja maksutavat

Jos olet maksanut tilauksesi ja perut tilauksen asiaan kuuluvalla tavalla, maksamme maksamasi summan takaisin 14 päivän sisällä.

Sinulla on mahdollisuus valita usean eri maksutavan välillä.

Vaihtoehto 1. Pankki- / luottokortti (kestotilaukset)

Asiakas voi valita tilauksensa maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun. Hyväksymme tällä hetkellä Visa, Mastercard ja American Express -kortit. Hintaan ei lisätä erillistä palvelumaksua korttimaksun yhteydessä. Korttimaksun käsittelee maailman johtava korttimaksujen välittäjä verkossa Stripe Inc. Tämä takaa maksun nopeuden ja turvallisuuden. Me emme myöskään säilö maksukorttitietojasi, vaan ne kaikki ovat Stripe Inc:in ja usean eri finanssiviranomaisen valvonnanalaisena.

Vaihtoehto 2.  Maksuturva (kertatilaukset)

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet


Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay- maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

SuomiVitan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkiin asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on 09 – 425 79 215. palvelemme sinua arkisin klo 10 – 16 välisenä aikana. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@suomivita.fi. tai kotisivuiltamme osoitteesta www.suomivita.fi/asiakaspalvelu löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolile. Henkilötietoja käytetään vain tuotetoimituksiin, asiakaspalvelutarkoituksiin sekä henkilötietolain mukaisesti.

Takaisin ylös Takaisin ylös