SuomiVita maksu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin kirjepostin mukana yleensä n. 3-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli tilaus verkkokaupasta tehdään ennen klo 11:50, tuotteet lähtevät postiin saman päivän aikana. Mikäli tilaus tehdään klo 11:50 jälkeen, tuotteet lähtevät postiin seuraavana arkipäivänä. Tuotteiden toimitusaika on riippuvainen Postin toimitusnopeudesta.

Toimituskulut

SuomiVitan tuotteet toimitetaan aina postikuluitta.

Kertatilauksen palautusehdot

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilaamiisi tuotteisiin. Lähetyksen voit jättää postiin ilmaiseksi asiakaspalautuksena. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Tilaus ei johda jatkolähetyksiin.

Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen eli kestotilauksen toimitus- ja palautusehdot

Kestotilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tuotteesta riippuen normaalisti 1 – 9kk, mikäli et ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan).

Kestotilaajana voit milloin tahansa tehdä muutoksia tilaukseesi tai lopettaa tilauksesi. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa eikä maksua palauteta.

Määräaikaisen tilauksen toimitus- ja palautusehdot (tilattavissa vain asiakaspalvelun kautta)

Määräaikaisessa tilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tuotteesta riippuen normaalisti 1 – 3kk, mikäli et ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan).

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti, kun kaikki tilaukseen kuuluvat lähetykset on toimitettu asiakkaalle. Määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilauskauden, mutta voit tehdä muutoksia tuotteiden toimitusväleihin. Sinulla on tilaukseesi 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa.

Kuluttajansuojalain mukaan määräaikaisen tilauksen purkamiseksi kesken tilauskauden tarvitaan aina pätevä syy, jos peruutus tapahtuu kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen. Tästä tulee toimittaa dokumentti. Mikäli haluat peruuttaa määräaikaisen tilauksesi kesken tilauskauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet dokumentin toimittamista varten.


* 12kk määräaikainen Monivitamiini + Maitohappobakteeri -tilaus sisältää 12 tuotetoimitusta (á 29,90 €, tilauksen kokonaishinta 12 x 29,90 € = 358,80 €)

* 12kk määräaikainen Omega-3-tilaus sisältää 4 tuotetoimitusta (á 29,90 €, tilauksen kokonaishinta 4 x 29,90 € = 119,60 €)

Ohjeet: Tuotteiden palautus

Tuotteiden palautusoikeus koskee ainoastaan tilauksen ensimmäistä tuotelähetystä. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Palautuksen voi tehdä maksutta jättämällä tuotteen postiin ns. asiakaspalautuksena. 13.6.2014 voimaantulleen EU:n lakimuutoksen myötä palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen SuomiVitan asiakaspalveluun. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Palautusoikeus ei koske myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotelähetyksiä. Pelkkä tuotteen palauttaminen ei peruuta tilausta eikä poista maksuvelvoitetta tuotteesta.

Maksuehdot ja maksutavat

Jos olet maksanut tilauksesi ja perut tilauksen asiaan kuuluvalla tavalla, maksamme maksamasi summan takaisin 14 päivän sisällä.

Sinulla on mahdollisuus valita usean eri maksutavan välillä.

 

Vaihtoehto 1. Pankki- / luottokortti (kestotilaukset)

Asiakas voi valita tilauksensa maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun. Hyväksymme tällä hetkellä Visa, Mastercard ja American Express -kortit. Hintaan ei lisätä erillistä palvelumaksua korttimaksun yhteydessä. Korttimaksun käsittelee maailman johtava korttimaksujen välittäjä verkossa Stripe Inc. Tämä takaa maksun nopeuden ja turvallisuuden. Me emme myöskään säilö maksukorttitietojasi, vaan ne kaikki ovat Stripe Inc:in ja usean eri finanssiviranomaisen valvonnanalaisena.

Vaihtoehto 2.  Klarna Checkout (kertatilaukset)

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

SuomiVitan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkiin asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on 09 – 425 79 215. palvelemme sinua arkisin klo 10 – 16 välisenä aikana. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@suomivita.fi. tai kotisivuiltamme osoitteesta www.suomivita.fi/asiakaspalvelu löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolile. Henkilötietoja käytetään vain tuotetoimituksiin, asiakaspalvelutarkoituksiin sekä henkilötietolain mukaisesti.