Suoramaksu

HUOM: Tämä osio koskee ainoastaan asiakaspalvelumme tai puhelinmyynnin kautta tehtyjä tilauksia. Verkkokaupasta tehtyjä tilauksia ei voi laittaa suoramaksuksi.

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tehdä SuomiVitan laskuista suoramaksusopimuksen. Suoramaksu tarkoittaa samaa asiaa kuin suoraveloitus.

Suoramaksu soveltuu maksutavaksi silloin, kun tilaus on tehty SuomiVitan asiakaspalvelun kautta tai puhelimessa. Suoramaksu on kätevin maksutapa etenkin toistuvissa tilauksissa, jolloin tuotteita toimitetaan säännöllisesti.

Miten suoramaksu toimii?

SuomiVita toimittaa laskun tiedot suoraan omaan pankkiisi. Laskun summa veloitetaan tililtäsi automaattisesti eräpäivänä. Suoramaksu toimii samalla tavalla kuin suoraveloitus.

Miten siirryn suoramaksuun?

Tee suoramaksusopimus suoraan omassa pankkikonttorissasi. Ota mukaasi sinulle aiemmin toimitettu SuomiVitan lasku tai tilauksesi tilausvahvistus, joista ilmenee asiakasnumero.

Suoramaksun hyödyt:

  • Suoramaksu on täysin ilmainen tapa maksaa laskut, joten säästät pankin palvelumaksuissa
  • Ei enää vahingossa myöhästyneitä maksuja ja ylimääräisiä kuluja maksumuistutuksista
  • Laskun tiedot, kuten maksun saajan tilinumero ja viitenumero, ovat aina automaattisesti oikein eikä näppäilyvirheitä pääse syntymään

Jokaisen tuotepaketin mukana toimitetaan lisäksi suoramaksuilmoitus

Jokaisen tuotepaketin mukana toimitetaan lisäksi paperinen suoramaksuilmoitus, josta näet kaikki laskun tiedot, kuten tilatut tuotteet, toimituspäivämäärän, tilauksen hinnan sekä eräpäivän.

Takaisin ylös Takaisin ylös