Tilaaminen

Onko puhelimessa tehty tilaus sitova?

Vastaus: Puhelimessa tehty tilaus on sitova. Kuluttajalla 14 päivää määräaikaisen tilauksen ensimmäisen tuotteen saapumisesta aikaa tutustua tuotteeseen, jonka jälkeen määräaikaista tilausta ei voi enää peruuttaa. Peruutuksen voi tehdä ottamalla yhteyttä SuomiVitan asiakaspalveluun.

Haluan tilata lisää tuotteita. Miten toimin?

Vastaus: Uuden tilauksen voi tehdä osoitteessa www.suomivita.fi, asiakaspalvelumme kautta joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@suomivita.fi tai puhelimitse numeroon 09 – 425 79 215.

Tauon pitäminen

Tuotteita on päässyt kertymään. Voinko pitää taukoa tilauksesta?
Vastaus: Tauon pitäminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimistusaika & postikulut

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteilla on?

Vastaus: Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin kirjepostin mukana yleensä n. 3-5 arkipäivän sisällä tilauksen käsittelystä. Tuotteiden toimitusaika on riippuvainen Postin toimitusnopeudesta. Postin toimitusnopeuteen emme valitettavasti pysty vaikuttamaan, ja ruuhka-aikoina (esim. joulu, uusivuosi, loma-ajat) toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.

Mikäli tilaus verkkokaupasta tehdään ennen klo 11:50, tilaus käsitellään ja tuotteet lähtevät postiin saman päivän aikana. Mikäli tilaus tehdään klo 11:50 jälkeen, tilaus käsitellään ja tuotteet lähtevät postiin seuraavana arkipäivänä.

Lisätäänkö tilaukseni hintaan postikulut?

Vastaus: SuomiVitan tuotteet toimitetaan aina postikuluitta.

Takaisin ylös Takaisin ylös