Laadunvarmistus

Mistä tiedän, että tuotteet ovat puhtaita, laadukkaita ja turvallisia?

Vastaus: Kaikki SuomiVitan tuotteet valmistutetaan suomalaisten, ravintolisien suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen erikoistuneiden yritysten toimesta.

SuomiVitan monivitamiinivalmiste on valmistettu ja pakattu suomalaisessa ravintolisätehtaassa korkealaatuisista raaka-aineista ja HACCP-omavalvontajärjestelmää noudattaen. Jokaisesta valmistuserästä teetetään myös analyysi suomalaisessa elintarvikelaboratoriossa ennen niiden pakkaamista ja laskemista markkinoille. Valmisteelle on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu -merkki.

Maitohappobakteerivalmiste on valmistettu ja pakattu suomalaisessa ravintolisätehtaassa laadukkaista raaka-aineista ja alan korkeita laatustandardeja noudattaen. Käytämme tuotteissamme ainoastaan tutkittuja, laadukkaita ja rekisteröityjä maitohappobakteerikantoja, jolloin niiden alkuperä ja laatu on tarkkaan kontrolloitua. Valmisteelle on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu -merkki.

SuomiVita Omega-3-kapselit valmistetaan norjalaisen Epax AS:n toimesta lääketieteellisten GMP-kriteerien mukaan, ja koko valmistusprosessi on tarkkaan valvottua. Tästä johtuen sen vierasainepitoisuudet ovat markkinoilla olevista kalaöljyvalmisteista pienimpiä. Tuote pakataan Suomessa.

SuomiVita D-vitamiini valmistetaan lääketieteellisten GMP-laatukriteerien mukaan. Jokaisesta tuote-erästä teetetään myös oikean D-vitamiinipitoisuuden varmistava laboratoriotutkimus suomalaisessa, Eviran hyväksymässä Eurofins laboratoriossa. Tuote pakataan Suomessa.

Kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta ja ne on sekä analysoitu että dokumentoitu ennen niiden käyttöä. Niillä on myös EU-direktiivin mukainen jäljitettävyys. SuomiVitan tuotteet ovat väri- ja säilöntäaineettomia.

Yleisiä kysymyksiä

Miten SuomiVitan tuotteet eroavat muista markkinoilla olevista valmisteista?

Vastaus: Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu nimenomaan suomalaiset olosuhteet huomioiden. Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan mielenkiintoinen ja hyödyllinen Hyvän Olon Opas, josta voi lukea lisätietoja tuotteesta sekä terveydestä ylipäätään.

Monivitamiiniimme on lisätty tutkittuja ja hyödyllisiä ravinteita kuten PABAa, inositolia, molybdeeniä ja koliinia, ja tuote on perinteisiä vitamiinivalmisteita huomattavasti vahvempi.

Maitohappobakteerivalmisteessa on kahdeksaa huolellisesti valittua ja tutkittua maitohappobakteerikantaa, yhteensä kolme tuhatta miljoonaa (3 miljardia) bakteeria per kapseli. Täysin vegaaninen ja liivatteeton erikoisvalmisteinen kasvikapseli varmistaa sen, että bakteerit pääsevät elävänä vaikutusalueelleen suolistoon. Kapseliin on lisätty laadukkaita ainesosia, jotka toimivat hyvien bakteerien ravintona ja suojana matkalla suoliston läpi.

Omega-3-valmisteemme on valmistettu korkeimpien lääketieteellisten kriteerien mukaan, ja sen tuoreus on korkea laatu on aina taattu. Kalaöljyntoimittajallemme myönnetty Friend of the Sea -sertifikaatti takaa sen, että tuote on valmistettu kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti kalastettujen kalojen öljystä. Tuote on myös perinteisiä kalaöljyvalmisteita tehokkaampi.

D-vitamiinivalmisteemme sisältämä D3-vitamiini on imeytetty kapselin sisältämään auringonkukkaöljyyn. Koska D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, sen imeytyminen ja hyötyvaikutukset elimistössämme on optimaalisinta rasvaan imeytettynä. Pieni ja helposti nieltävä kapseli sisältää 50 µg D-vitamiinia, ja yhdessä tuotepakkauksessa on kapseleita yhden ihmisen 9 kk tarpeisiin.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia, hiivattomia, gluteenittomia sekä väri- ja säilöntäaineettomia.

Toimitamme tuotteet aina suoraan kotiin, ilman käsittely- ja postikuluja.

Miksi SuomiVitan tuotteet ovat edullisempi kuin monet muut apteekin vastaavat valmisteet?

Vastaus: SuomiVitan asiakkaana saat tuotteet aina käytännössä suoraan tehtaalta, ilman kalliita välikäsiä ja kuluja.

Ovatko ravintolisät lääkkeitä?

Vastaus: Ravintolisillä ja lääkkeillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Ravintolisät luokitellaan elintarvikkeiksi, joiden tarkoitus on vain täydentää ruokavaliota.

Miten säilytän tuotteet?

Vastaus: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Takaisin ylös Takaisin ylös