Tuotteiden käyttö

Soveltuvatko tuotteet minulle?

Vastaus: SuomiVitan tuotteet soveltuvat lähestulkoon kaikille iästä riippumatta. Yleisimmät sairaudet ja lääkitykset tai raskaus eivät ole esteenä tuotteen käytölle.

Monista muista markkinoilla olevista monivitamiineista poiketen tuotteemme ei sisällä K-vitamiinia, joten tuote sopii myös Marevan-lääkityksen kanssa käytettäväksi. Mikäli kuitenkin epäilet tuotteen soveltuvuutta lääkityksesi tai terveydentilasi huomioon ottaen, keskustele asiasta hoitavan lääkärisi kanssa ennen tuotteiden käytön aloitusta.

Aivan pienille lapsille tuotteita ei tule antaa, sillä tabletti tai kapseli voi juuttua lapsen kurkkuun. Maitohappobakteerikapselin voi kuitenkin avata, ja sekoittaa sisällön esimerkiksi puuroon tai juomaan.

Myös D-vitamiinin ja omega-3-rasvahappojen käyttöä voi suositella lähes kaikille suomalaisille terveydentilaan katsomatta. Tuotteiden käyttö ei aiheuta sivuvaikutuksia lääkkeiden kanssa, kunhan huolehditaan oikeasta annostuksesta.

Voinko käyttää SuomiVita Omega-3-valmisteita samanaikaisesti SuomiVitan monivitamiinien ja maitohapobakteereiden kansssa?

Vastaus: Terveelliset omega3 -rasvahapot ovat mainio lisä käytettäväksi SuomiVitan tuotteiden kanssa. Tuotteita voi huoletta käyttää samanaikaisesti. Myös SuomiVitan D-vitamiinivalmiste sopii muiden tuotteidemme kanssa samanaikaisesti käytettäväksi.

Käytän SuomiVitan tuotteita ja syön terveellisesti. Voinko saada yliannostuksen vitamiineista?

Vastaus: Haitallisen yliannostuksen saaminen vitamiineista on todella harvinaista ja käytännössä mahdotonta, ellei valmisteita käytä kymmen- tai satakertaisia määriä tuotepakkauksen annostusohjeeseen nähden. Suomalaiset vitamiinien ja hivenaineiden minimisaantisuositukset ovat osin verrattain alhaisia, ja todellisuudessa osa väestöstä voi hyötyä suuremmista päiväannoksista. Vesiliukoisista vitamiineista (kuten C-vitamiini ja B-ryhmän vitamiinit) ylimäärä poistuu kehosta virtsan mukana, joten pelkoa niiden kertymisestä elimistöön ei ole.

Erityisesti osa B-vitamiineista eivät imeydy täydellisesti, jolloin halutun tehon saavuttamiseksi päiväannoksen on hyvä olla minimisuositusta suurempi.

Mihin aikaan päivästä tuotteet olisi paras ottaa?

Vastaus: Voit nauttia tuotteet mihin vuorokauden aikaan tahansa. Parhaan hyödyn maitohappobakteereista saa, kun kapseli nautitaan illalla. Tuotteet otetaan aina ruoan yhteydessä, veden tai muun juoman kanssa.

Tarvitaanko vitamiineja kesälläkin?

Vastaus: Ihmiskeho tarvitsee vitamiineja, hivenaineita, probiootteja sekä omega-3-rasvahappoja yhtälailla ympäri vuoden. Parhaan hyödyn tuotteista saa tuotteiden säännöllisellä käytöllä.

Miten pian tuotteen vaikutukset alkavat näkymään?

Vastaus: Maitohappobakteerien vaikutukset voi joissain tapauksissa huomata jo muutaman päivän käytön jälkeen. Vitamiinien ja hivenaineiden teho perustuu jatkuvaan, pitkäaikaiseen käyttöön. Joidenkin vitamiinien kohdalla voi kulua useita kuukausia, ennen kuin kehon vitamiinivarastot täydentyvät riittävälle tasolle.

Takaisin ylös Takaisin ylös