Yleinen

SuomiVita lahjoittaa vitamiineja vähävaraisille

16.3.2020,
Eija

SuomiVita on jo useana vuonna lahjoittanut tarpeellisia ravintolisiä vähävaraisille perheille ympäri Suomen. Viimeisin, n. 6500 € arvoinen tuotelahjoitus tehtiin helmikuussa 2020. Lahjoitukset on tehty Autetaan Kun Voidaan (AKV) -nimisen hyväntekeväisyysorganisaation kautta. AKV:n toiminta perustuu avun tarpeessa olevien yksilöiden ja perheiden kokonaisvaltaiseen auttamiseen.

SuomiVita haluaa omalta osaltaan olla mukana suomalaisten nuorten, lapsiperheiden, vanhusten ja sairaiden hyväksi tehtävässä avustustyössä.

AKV lyhyesti

“Me AKV:ssa (Autetaan Kun Voidaan-ryhmässä) autamme todellisessa hädässä olevia perheitä ja yksinäisiä henkilöitä, jotka ovat ilman omaa syytään joutuneet ahdinkoon ja pudonneet syystä tai toisesta yhteiskunnan tukiverkoista. Monessa perheessä kärsitään suorastaan nälkää, sillä rahat eivät yksinkertaisesti riitä edes ruokaan, saatikka kunnon vaatteisiin, paistinpannuun tai hygieniatuotteisiin. Jopa vessapaperista on pulaa.

Valitsemme autettavat tiukoin kriteerein. Pyydämme heitä täyttämään kysymyslomakkeen ja selvitämme tuet ja avustukset. Pyrimme käymään myös paikan päällä avustettavien luona.  Emme kerää rahaa emmekä anna rahaa!

AKV ei ota kantaa politiikkaan, uskontoon, maahanmuuttajakysymyksiin tms. Olemme täysin sitoutumattomia ja autamme kaikkia, jotka ovat todellisen avun tarpeessa.

Mottomme on ollut alusta asti ”Kohtele toisia kuten toivot itseäsi kohdeltavan” “

Lue lisää AKV:n toiminnasta: https://autetaankunvoidaan.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Takaisin ylös Takaisin ylös