SuomiVitan Maitohappobakteerit

SuomiVitan Maitohappobakteeri-valmiste sisältää kahdeksaa erilaista maitohappobakteerikantaa sekä bakteerien hyvinvointia tukevia aineita. Tuote sisältää kolme miljardia maitohappobakteeria per kapseli.

Sopii päivittäiseen käyttöön

Maitohappobakteereita on perinteisesti käytetty antibioottikuurin yhteydessä ja ulkomaanmatkoilla, mutta SuomiVitan Maitohappobakteerit sopivat erittäin hyvin myös päivittäiseen käyttöön koko perheelle terveellisten elintapojen tueksi.

Ihmisperäiset maitohappobakteerit

Suurin osa markkinoilla olevista maitohappobakteereista ovat nautaperäisiä ja alunperin tarkoitettu meijeriteollisuuden käyttöön. SuomiVitan Maitohappobakteerivalmisteen kaikki maitohappobakteerikannat ovat ihmisperäisiä, eli ne ovat erikoistuneet toimimaan nimenomaan ihmisen elimistössä.

Erikoisvalmisteinen kapselikuori suojaa bakteereita

Tuotteessamme käytetty vegaaninen, erikoisvalmisteinen kasvikapselikuori suojaa probiootteja vatsalaukun happamuudelta, jolloin ne pääsevät etenemään elävinä vaikutusalueelleen suolistoon. Kapselin sisältämät maltodekstriini ja kalsiumkarbonaatti toimivat bakteereiden ravintona.

Maitohappobakteerit on pakattu kosteudelta tehokkaasti suojaavaan blisteriliuskaan. Blisteriliuskan materiaali suojaa bakteereita ilmankosteudelta myös trooppisissa olosuhteissa, joten tuote soveltuu hyvin myös kaukomatkoille mukaan otettavaksi.

SuomiVitan maitohappobakteerit on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu ja tilaa!

SuomiVitan Maitohappobakteerit sopivat päivittäiseen käyttöön. Lue, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on tuotteesta!

13184611_993407084028216_1170747886_o
  • Paula Syrjä
  • Pälkäne
  • 40 vuotta
  • Suurtalouskokki

Käytössäni ollut jo useamman vuoden ajan monivitamiinit & maitohappobakteerit. Kokemuksesta tiedän, että lasten kanssa työskennellessä on alttiina monille viruksille ja sairauksille. Koen, että Monivitamiini ja maitohappobakteerit on antanut paremman vastustuskyvyn esim. usein kiertäville vatsatauti ” pöpöille”! Muutenkin jaksaminen töissä, kotona ja harrastusten parissa on parantunut.

img-20150222-wa0005
  • Päivi
  • Turku
  • 55 vuotta
  • Yrittäjä

Olen jo useita vuosia käyttänyt SuomiVita tuotteita (monivitamiini, maitohappobakteerit ja D-vitamiini). Silloin, kun minulle SuomiVitasta aikoinaan soitettiin ja tarjottiin tutustumispakettia, en ollut lainkaan varma niiden tehosta. Nyt olen niitä kuitenkin uskollisesti käyttänyt ja alkanut laittaa joka ilta niitä myös mieheni suuhun! Ja onko ollut tehoa? No, emme ole tuotteita käyttäessa sairastaneet mitään ”flunssa aaltoja” sun muita vatsatauteja.

Tilaa ravintolisät SuomiVitalta, aina ilmainen toimitus

5.00 out of 5
Alkaen: 20,60 
5.00 out of 5
Alkaen: 35,70 
4.80 out of 5
Alkaen: 35,70