SuomiVitan Maitohappobakteerit

SuomiVitan Maitohappobakteeri-valmiste sisältää kahdeksaa erilaista maitohappobakteerikantaa sekä bakteerien hyvinvointia tukevia aineita. Tuote sisältää kolme miljardia maitohappobakteeria per kapseli.

Sopii päivittäiseen käyttöön

Maitohappobakteereita on perinteisesti käytetty antibioottikuurin yhteydessä ja ulkomaanmatkoilla, mutta SuomiVitan Maitohappobakteerit sopivat erittäin hyvin myös päivittäiseen käyttöön koko perheelle terveellisten elintapojen tueksi.

Ihmisperäiset maitohappobakteerit

Suurin osa markkinoilla olevista maitohappobakteereista ovat nautaperäisiä ja alunperin tarkoitettu meijeriteollisuuden käyttöön. SuomiVitan Maitohappobakteerivalmisteen kaikki maitohappobakteerikannat ovat ihmisperäisiä, eli ne ovat erikoistuneet toimimaan nimenomaan ihmisen elimistössä.

Erikoisvalmisteinen kapselikuori suojaa bakteereita

Tuotteessamme käytetty vegaaninen, erikoisvalmisteinen kasvikapselikuori suojaa probiootteja vatsalaukun happamuudelta, jolloin ne pääsevät etenemään elävinä vaikutusalueelleen suolistoon. Kapselin sisältämät maltodekstriini ja kalsiumkarbonaatti toimivat bakteereiden ravintona.

Maitohappobakteerit on pakattu kosteudelta tehokkaasti suojaavaan blisteriliuskaan. Blisteriliuskan materiaali suojaa bakteereita ilmankosteudelta myös trooppisissa olosuhteissa, joten tuote soveltuu hyvin myös kaukomatkoille mukaan otettavaksi.

SuomiVitan maitohappobakteerit on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu ja tilaa!

Takaisin ylös Takaisin ylös