Terveystietoa Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta sekä terveet elämäntavat ovat hyvinvoinnin tärkeimpiä kulmakiviä.

SuomiVitan laatulupaus

Meille on hyvin tärkeää, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät asiakkaidemme odotukset. Oli kyseessä sitten soitto asiakaspalveluumme, asiakasneuvojan kanssa käyty keskustelu tai itse tuotteet ja niiden toimitus, haluamme tehdä parhaamme, jotta kokemuksesi meistä olisi positiivinen.

Laadukkaat tuotteet

SuomiVitan asiakkaana voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet ovat korkealaatuisia ja että niiden valmistuksessa on noudatettu korkeimpia laatustandardeja.

SuomiVitan monivitamiinivalmiste on suunniteltu suomalaisin asiantuntijavoimin ja valmistettu ja pakattu suomalaisessa ravintolisätehtaassa. Olemme huomioineet tuotteen suunnittelussa suomalaisten ravintotottumuksiin ja uusimpiin terveysselvityksiin liittyviä seikkoja, sekä huolehtineet siitä, että eri ainesosien pitoisuudet ovat riittäviä ja hivenaineet toistensa vaikutuksia tukevia.

SuomiVitan maitohappobakteerivalmiste on suunniteltu suomalaisin asiantuntijavoimin ja valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa.  Tuotteen suunnittelussa ja bakteerikantojen valikoinnissa on huomioitu erityisesti tuotteen laaja-alainen vaikutus suolistossa sekä tuotteen myötävaikutukset SuomiVitan monivitamiinin kanssa.

SuomiVitan Monivitamiini + Maitohappobakteeri -yhdistelmätuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Sekä monivitamiinit että maitohappobakteerit on pakattu laadukkaisiin, kosteudelta suojaaviin blisteriliuskoihin, joissa valmisteet säilyvät huoneenlämmössä parasta ennen –päiväykseen saakka. Mikäli toimitetut tuotteet ovat vahingoittuneet postin käsittelyssä, laatutakuumme kattaa uusien tuotteiden lähetyksen viallisten tilalle. Viallisia tuotteita ei tarvitse palauttaa.

 

SuomiVitan omega-3-kalaöljy valmistetaan korkeimpien lääketieteellisten GMP-kriteerien mukaan maailmankuulun norjalaisen Epax As:n toimesta. Tuotteemme kalaöljylle on myönnetty vaikeasti saatava Friend of the Sea sertifikaatti, joka on tae siitä, että öljy on valmistettu ainoastaan kestävän kehityksen periaatteiden kalastettujen kalojen öljystä. Tuotteemme kalaöljy on peräisin tiukasta kalastusvalvonnastaan sekä puhtaista vesistään tunnetun Perun ja Chilen aluevesiltä pyydetystä sardellista. Tuotteemme sisältämän kalaöljyn puhtaus on aivan omaa luokkaansa; Epax As:n valmistamaa kalaöljyä pidetään yhtenä maailman puhtaimpana ja laadukkaimpana kalaöljynä. Epax As tekee kalaöljylle kymmeniätuhansia laatutestejä vuosittain.

 

SuomiVita D-vitamiini 50 µg valmistetaan korkeimpien GMP-ravintolisästandardien mukaisesti. Kirkas, pieni kapseli on helppo ja miellyttävä niellä. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu rasvaliukoisen D-vitamiinin optimaalinen imeytyminen elimistössä, jonka vuoksi kapselin sisältämä D-vitamiini on imeytetty auringonkukkaöljyyn. Jokaisesta tuote-erästä tilataan laadun varmistava sekä oikean D-vitamiinipitoisuuden määrittämä laboratoriotutkimus, jonka suorittaa Eviran hyväksymä, suomalainen Eurofins laboratorio.

Takaisin ylös Takaisin ylös